Fru Söder är en exklusiv och personlig hårsalong ägd och driven av mig, Anna Söder.

Med en retro-inspirerad och avslappnad känsla får du njuta av din stund i en ljus och vacker hörna vid Odenplan. Möjligheten att be om en tyst behandling finns alltid med eller utan ditt val av musik.

 Mitt fokus är att få dig att känna dig trygg, sedd och inspirerad. Jag vägleder till den frisyr, färg och form som känns och ser allra bäst ut på dig. Jag är alltid uppdaterad i nya trender och tekniker, men jobbar mest med mina egna frihands-tekniker. 

2001 började jag som lärling hos mästaren Rezze som lärde mig allt jag behövde veta för att kunna praktisera yrket på en hög professionell nivå.

2004 började jag på Corinne & Friends i Sturegallerian där jag stannade i 7 år varav 5 år som Top stylist & make-up artist. 

Förutom att utvecklas, få erfarenhet av otaliga antal visningar och redaktionella jobb samt utbildningskurser, så fick jag också tillräckligt med mod och kunskap för att öppna min egen salong Fru Söder år 2012. 

Sedan årsskiftet har jag en underbar & skicklig kollega, Hugo Alexander. Då han är ny i stan så har han fortfarande attraktiva tider kvar för att skapa magi med ditt hår. Boka på hugoalexander.se 

Förutom att ta emot kunder på salongen, så är jag (from aug-19) TV4’s frisör där jag gör klipp och färg på programledare. Jag håller även i olika styling-kurser vid förfrågan.

Maila, ring eller sms:a mig:

anna@frusoder.se

070 961 03 91

 

Webbsida av Dreamify